Hvide hortensiaer i potter

Hortensia “Runaway Bride” er et syn at se, fine snehvide blomster. Det ligner en brudebuket.
Smukke fyldige grene med mange små blomster.

Blomster hele sommeren
Planten blomstrer hele sommeren med smukke hvide blomster. Du kan stadig nyde planten om efteråret. Bladene skifter smukt farve.

blomsterkrans
Jeg leder efter denne nye lille hortensia snart. Jeg forstår godt, at grenene også er smukke til blomsterkranse. Grenene kan smukt indarbejdes i alle slags smukke blomsterdekorationer, også brudebuketter.
På grund af de fyldige grene kan planten også bruges i krukker på terrasse eller altan.
Og ligesom flere hortensiaer kan du også sætte disse indendørs som stueplante.

Hvid hortensia i potter
Hvid hortensia i potter
lille ven
Denne hortensia bliver ikke høj, maks. omkring 60 cm. høj, men først efter 5 år, i modsætning til de sædvanlige hortensiaer, som kan blive flere meter høje. Du finder vidunderlige eksempler på dette i Clingendael. Så dette er den perfekte plante, især til mindre haver.

Tonehøjde
Find en plads i solen eller skyggen til “Runaway Bride”. Helst, hvis du har en, en plet i halvskygge.

Omsorg
Plantemad er nøgleordet for mange blomster. Dette gælder ikke kun for hortensiaer, men for alle blomstrende planter i din have. Jeg vælger organisk gødning i granulær form. Dette er nemt at drysse rundt om planten og granulatet virker i op til 3 måneder.
Læs også mit blogindlæg “Gødskning af haven – hvorfor, hvordan og hvornår”.

Yderligere pleje er som sædvanlig med hortensiaer, regelmæssig vanding. Når du planter i potter, skal du sørge for, at potten ikke tørrer ud. Plant dem i pottejord af god kvalitet og læg småsten eller hydrokorn i bunden af ​​potten. Og sørg selvfølgelig for, at der er huller i potten, så rødderne ikke kan drukne. To identiske krukker med denne hvide hortensia ved din hoveddør vil pynte din forhave flot.

Og foretrækker du pink, er Dværghortensiaen “Little Pink” også et billede på din terrasse.
De fås i forskellige farver. Rart at bygge en lille samling.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Have

Fuglebade – købstips

Placer fuglebade – fugle vil takke dig Placer også et fuglebad eller gerne et par stykker. Din have bliver hurtigt en fuglehave med et fuglebad. Fuglene bruger bassinerne hele året rundt. Både til badning og drikke. 3 tips til installation af fuglebade. Valgt fuglebad Beliggenhed Omsorg Valgt fuglebad Plovmejse i et lavt bad Plovmejse i […]

Read More
Have

Hjælp min have med at tørre ud

Hjælp min have med at tørre ud – Tørke – tips til din have – Med eller uden dykpumpe eller vandpumpe? Tørken ser ud til at fortsætte et stykke tid. For alle haveelskere er det nu tid til at være opmærksom, efter den tørre sommer sidste år. Det er bedre ikke at sprøjte, og bestemt […]

Read More